Projecten

Hieronder staan diverse referenties met betrekking tot projecten waar Luke Engineering en Luke Consultancy bij betrokken zijn geweest.

In samenwerking met met IMS B.V. bij Reuzenaar diverse (hand-) werkzaamheden kunnen vervangen door een Cobot. door het slim gebruik maken van de mogelijkheden van de Cobot worden de werknemers ontlast van arbeidsintensieve werkzaamheden. Het vooraf kunnen berekenen van de besparingen was hierbij een must.

Om uiteindelijk een verbetering te kunnen behalen in zowel de doorlooptijd als de bezettingsgraad van de werknemers was een fantastisch resultaat!

Luke Engineering is betrokken geweest bij diverse project van Equinox.

Een project is de nieuwe LR-sorter waarbij er meegedacht is over eventuele verbeteringen met betrekking tot het revolutionaire Configure To Order (CTO) principe. Op deze wijze kan een machine bij bestelling van de klant geconfigureerd worden zonder dat er nog engineering benodigd is.

Kijk ook eens op hun site! www.equinoxmhe.com

Het ontwerpen en vervaardigen van diverse interne transportoplossingen bij een voedselverwerkingsbedrijf in samenwerking met Machinewerkplaats J. Steur.

Een dubbele lopende band met richtingverandering en dozenliften.

Een enkele transportband met oversteek

er-ontwerp, assemblage en installatie computergestuurde boorunit in samenwerking met C.P.J. Techniek.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart